Korbis 4 - ZKV 2

Zaterdag 9 maart 2013

Zoals tijdens de wedstrijdbespreking vooraf afgesproken zou ik het wedstrijdverslag schrijven als wij de wedstrijd tegen Korbis zouden winnen.

Na de collectieve wanprestatie van afgelopen woensdag, de inhaalwedstrijd tegen DKV, was vandaag Korbis aan de beurt. ZKV 2 staat dus tweede in de competitie en de titel in 5F lonkt. Afgelopen woensdag hadden we schijnbaar last van kampioensstress. De tweede helft was toen een drama, Vooraf aan de wedstrijd tegen Korbis hadden we afgesproken om vandaag geconcentreerd en rustig te gaan spelen.

1e Aanval: Marion, Sandra, Chris, Daan
2e Aanval: Naomi, Mirre, Willem, Patriick

Deze missie slaagde ZKV 2 liep vrij snel en eenvoudig uit naar een 6-0 voorsprong. Pas in de 20ste minuut kon Korbis een doelpunt scoren. Op slag van rust scoorde Chris nog snel de 8-2. Een belangrijk doelpunt. Na rust bleven we rustig, alhoewel Korbis vrij snel twee scoorde en de stand op 8-4 bracht, bleven wij daarna constant per aanval minimaal een doelpunt. Met een uitzinnig publiek en een staande ovatie werd
eindstand 8-13 in het voordeel van ZKV 2 dan ook groots gevierd. Bier en champagne werd in grote hoeveelheid genuttigd en een kleine delegatie van ZKV 2 heeft ter afsluiting hun verder ontspanning gezocht bij een Restaurant De Dubbele Goud Gele Bogen.

Of we het nu leuk vinden of niet zaterdag 16 maart aanstaande wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen KCC. Bij winst komen wij op gelijk aantal punten en zal er een beslissingswedstrijd om het kampioenschap volgen. We hebben dus publiek nodig, veel publiek.

Zaterdag 16 Maart - 17:00u
ZKV 2 - KCC 6
Locatie: Sporthal de Drenkwaard, Zuidland

Tot zaterdag!

Namens ZKV 2,
Patrick