KCC/Delta Logistiek 6 – ZKV 2

Vrijdag 9 november 2012

Op vrijdagavond 9 november hadden wij onze eerste zaalwedstrijd, het was voor ons allen even anders aangezien we vrijdagavond een wedstrijd hadden om 20:00 uur.

We gingen er met lichte spanningen naar toe, want wat zou deze wedstrijd ons dit keer brengen!? We hadden er op het veld ook tegen gespeeld en dat waren niet de leukste wedstrijden maar we hadden afgesproken deze wedstrijd te beginnen met een frisse start.

Fuut! De wedstrijd begon, we moesten even wennen aan de zaal en de warmte. We waren een tijdje bezig maar helaas de schoten vielen er maar niet bij ons in. We kwamen met een stand van 1-0 achter, maar Naomi wist er de 1-1 van te maken. Helaas bleef dit niet lang zo want al snel kwam de 2-1 voor KCC. René wist er 1 te maken via een schot waardoor het weer 2-2 stond dus we bleven redelijk bij elkaar. Helaas was dit niet lang vol te houden, we kwamen op een achterstand van 4-2. Maar René en Ramona wisten er nog 1 in te schieten waardoor we gelijk stand hadden van 4-4. De rust was dichtbij en helaas scoorde KCC er nog 1 in waardoor we met verschil van 1 punt de rust in gingen met een stand van 5-4.

De tweede helft is begonnen, helaas ging er al snel 1 van de tegenpartij in waardoor het 6-4 stond. Ramona wist van dichtbij er 1 in te schieten en we kwamen weer wat dichterbij, het stond 6-5. Toen lieten we het even van ons afweten en kwamen we achter te staan met een stand van 8-5. We waren weer een tijdje aan het korfballen en vervolgens gooit Chris de 8-6 erin. Helaas wist KCC er nog 2 te scoren waardoor we met een achterstand staan van 10-6. We moesten er echt nog even aan trekken want er stonden nog maar een aantal minuten op de teller. Marion wist nog een mooie doorloper te maken dit was de 10-7 en Chris wist nog een kort schot te maken waardoor het 10-8 werd. Helaas zagen we de tijd snel voorbij gaan en floot de scheidsrechter af. Met een eindstand van 10-8.

Helaas! Helaas! We hebben er hard voor gewerkt onze eerste wedstrijd in de zaal, op naar de volgende wedstrijden.

ZKV 2