Goed nieuws uit de sponsorhoek

Sinds vorige week hebben we er 2 nieuwe bordsponsors bij! Er waren enkele lege plaatsen ontstaan in onze rij met reclameborden langs De Kerkweg. De oplettende ondernemer van Autobedrijf de Vries had dit ook gezien en zag hierin een uitgelezen kans om zijn naamsbekendheid in Zuidland te vergroten. Bij Auto de Vries heeft men de slogan: van de liefhebber, voor de liefhebber. Zij hebben van jongs af aan de grootste passie voor bijzondere en exclusieve auto's en richten zich vooral op de verkoop van auto's in elk segment, maar wel altijd auto's die gemaakt zijn voor liefhebbers.

2022-AutoDeVries

Al heel lang was Van Rij Verzekeringen ons vertrouwde adres voor verzekeringen en sponsorden zij onze vereniging. Zoals menigeen in Zuidland wel weet is dit in 2021 overgegaan naar Assurantiekantoor Keijzerwaard. Velen van ons hebben ook al kennis gemaakt met directieleden en diverse medewerkers van dit bedrijf. U kan er terecht voor al uw financiële zaken. Toen Z.K.V. een verzoek om sponsoring indiende werd hier heel positief op gereageerd.

2022-RegioBankKeijzerwaard

Wij nodigen iedereen uit om ook hun betreffende websites eens te bezoeken en wellicht leidt dat ook tot verdere kennismakingen.

Wij heten deze nieuwe sponsors hartelijk welkom.
Bedankt voor uw ondersteuning !