Sponsor ZKV gratis!

SponsorkliksMet SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ZKV, zonder dat het u een cent extra kost! Bestel online eten via Thuisbezorgd.nl of reserveer online bij een restaurant via Dinnersite.nl en ZKV ontvangt geld in de clubkas. Daarnaast zijn er tientallen webwinkels zoals Bol.com, Wehkamp, Bon Prix, Zooplus, Zalando en nog tientallen anderen waar van het aankoopbedrag een percentage aan ZKV uitgekeerd wordt.

Een weekend weg of een vakantie boeken via Booking.com, Cheaptickets.nl, Centerparcs, of Hoogenboom Vakantieparken levert ook een leuk bedrag op voor ZKV. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op de site van SponsorKliks.com vind je alle webwinkels die meedoen.

Hoe werkt het?

Zo werkt het!
Heel eenvoudig. Webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks.nl bij elke bestelling of reservering die gedaan wordt via de website van ZKV. Van deze commissie stort SponsorKliks 75% rechtstreeks op de bankrekening van ZKV.

B.v. of u nu rechtstreeks naar de website van Bol.com gaat of u gaat via de website van ZKV naar de site van Bol.com, maakt voor u niet uit want u betaalt hetzelfde bedrag. Het voordeel is dat ZKV van SponsorKliks.nl een percentage krijgt uitbetaald.

Belangrijk is dat wanneer je een bestelling of reservering plaatst je niet direct naar de webwinkel gaat, maar eerst via de website van ZKV. Alleen dan ontvangen wij als ZKV een bedrag.

Op de website van ZKV is op de homepage een banner/button te vinden waarmee je direct op SponsorKliks.nl terecht komt. Geef deze gratis sponsormogelijkheid door aan familie, vrienden en collega's en vraag ze om hun internetaankopen voortaan via de website van ZKV te doen.

Tip:
Ga je wel eens eten bij "De Pannekoekenbakker Zuidland", reserveer dan via Dinnersite.nl via de SponsorKliks.nl-button/banner op de ZKV website. Elke reservering levert € 1,= op voor ZKV.

Hieronder vind je een kort overzicht van meewerkende winkels. Bekijk hier meer partners of klik op de afbeelding: